Τοποθεσία / Χάρτης

Crystal Beach Hotel

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΧΑΡΤΗΣ

Καλαμάκι, Ζάκυνθος

Το Καλαμάκι είναι ένα ήσυχο, οικογενειακό θέρετρο που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού της Ζακύνθου, λιγότερο από 6 χμ από την πόλη. Έχει διατηρήσει την ελληνικότητά του με τους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής παρόλο που γίνεται όλο και πιο γνωστό ανάμεσα σε επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Η νυχτερινή ζωή δεν είναι πολύ έντονη αλλά υπάρχουν αρκετά μπαρ, ταβένρες και εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε μια ευχάριστη βραδιά.

Η αμμώδης παραλία αποτελεί μέρος του κόλπου του Λαγανά και έχει ρηχά νερά. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της διαμονής στο ξενοδοχείο μας είναι ότι βρίσκεστε ακριβώς πάνω στην παραλία που αποτελεί σημείο ωοτοκίας των υπό εξαφάνιση χελωνών Καρέτα Καρέτα. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να τις εντοπίσετε καθώς κολυμπούν στη κρυστάλλινη θάλασσα αλλά και να τις δείτε τα βράδια που βγαίνουν στην παραλία για να γεννήσουν τα αυγά τους. Αν είστε τυχεροί μπορεί να πετύχετε τα μικρά χελωνάκια να εγκαταλείπουν την φωλιά και να χάνονται στη θάλασσα.

Ο φημισμένος Λαγανάς απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα. Εκεί μπορείτε να διασκεδάσετε στα άφθονα νυχτερινά κέντρα και μπαρ που βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο.

Crystal Beach Hotel

Οι εξαιρετικές παραλίες, τις οποίες επιλέγει η υπό εξαφάνιση χελώνα Καρέτα Καρέτα για την ωοτοκία της αποτελούν κύριο πόλο έλξης. Το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο φροντίζει για την προστασία τους έτσι ώστε να διατηρηθεί ισοροπία στο θαλάσσιο οικοσύστημα. Γι’αυτό πολλές παραλίες παραμένουν ανεπηρέαστες από τον μαζικό τουρισμό.

Το αεροδρόμιο της Ζακύνθου βρίσκεται 3 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο μας. Η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο με ταξί. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας καλέσει ταξί οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε.

CRYSTAL BEACH HOTEL

Αποστάσεις

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Δραστηριότητες

Αφεθείτε στο Απέραντο Γαλάζιο

Crystal Beach Hotel